Fjordvogna

Heidi Svang Johnsrud har de siste 3 årene drevet Fjordvogna på Bekkelagsbadet, uansett vær og vind, men nå har hun og familien lagt ut på tidenes reise i deres nye hjem katamaranen Tempus.

Fjordvogna er dessverre vinterstengt, men åpner så fort sola skinner, fuglene kvitrer og vannet tiner.

Alle matfoto: Heidi Svang Johnsrud


«Som Ulvøyboer og forkjemper for et spirende og inkluderende nærmiljø er det meg en stor glede å få lov å fremme et serveringstilbud for både fastboende og besøkende i området. Jeg drives av å samle mennesker og skape verdifulle øyeblikk. Over en kopp kaffe og en vaffel på brygga pleies gamle- og inngås nye vennskap. En is i skyggen kjøler ned en varm sommerkropp. Som amatørkokk og matelsker er jeg tilhenger av rustikk og smaksrik mat med ujålete preg. Min kjepphest er å redusere matsvinn til et minimum, og mottoet er helt enkelt: «Bruk opp alt!». Ved å følge kloke bestemødres råd, samt våge å bruke fantasien og tørre å leke med maten, kan vi videreformidle en bærekraftig holdning til matforbruk ovenfor våre etterkommere»
Vårhilsen fra Heidi

Fjordvogna har vi fått i støtte fra Gjensidigestiftelsen. Den brukes blant annet som grovkjøkken for utendørs kurs i kul, sunn mat og restefest. Korona har dessverre satt en stopper for vårt planlagte program, men da er det desto hyggeligere at Fjordvogna har blitt et møtested for liten og for stor.
Et eventuelt overskudd vil gå til videreutvikling av Fjordtunets prosjekter, aktivitetsutstyr og flere kurs og aktiviteter.

Korona: Det er viktig å holde god avstand. Følg skilt og markeringer utenfor vogna. Vis hensyn og ta vare på hverandre.
Velkommen!