Hva skjer på Fjordtunet fremover?

Her legger vi ut alle aktiviteter som arrangeres på og rundt Fjordtunet. Her kan du også finne ut hva du er interessert i å delta på eller hjelpe til med.


Ikke gå glipp av denne konserten!

Eplepressing på Fjordtunet

Har du epler eller pærer til overs? Lever dem gjerne til oss i hagen på Bekkelagstunet! Neste uke er det tid for årets pressing av @Fjordtunets hjemmelagede juice, laget av kortreist frukt med hjelp fra barnehagebarn og barneskoleelever. Kom gjerne innom for en smak 🍎


Kunstverksted i hagen

3. klasse ved Nedre Bekkelaget skole kommer til hagen på Bekkelagstunet for å male grønnsakskasser sammen med Fjordtunets multikunstner Zofia Jakubiec. Du er velkommen til å sette ditt personlige preg på en pallekarm, drikke en kopp kaffe eller hjelpe elevene. 

Sted: Hagen på Bekkelagstunet

Tid: Torsdag 12.sept kl. 10.30-13.00

Tema: Blomster og bier

Bli med da vel!

Fjordvogna åpner på Bekkelagsbadet

Vi har fått matvogn av Gjensidigestiftelsen til utendørs matkurs for barn og unge. Multikunstner Zofia Jakubiec har stått for den eventyrlige utsmykningen. I sommer skal vogna være åpen for alle, og vi er så glade for å ha fått Amanda Knudsen med på laget. Hun skal servere is, te, kaffe og deilig hjemmelaget mat. Et eventuelt overskudd vil gå til å arrangere flere kurs, tilby gratis utlån av aktivitetsutstyr, og til videreutvikling av konseptet vårt til glede for små og store.    

Amanda elsker å bruke sesongens råvarer og blir veldig glad for tilbakemeldinger, ønsker og inspirasjon til nye retter. Og hvis dere har grønnsaker, frukt og urter i hagen dere ikke får brukt, så si i fra, så kan hun kanskje lage noe godt av det også.

Jeg er en australsk dame fra Melbourne, som har bodd i Norge i 10 år.
Mammaen min lærte meg å bake Pavlova da jeg var 5 år. Det var min første erfaring med baking, og et av mine beste barndomsminner.
Min drøm er å spre så mye glede som mulig gjennom maten min. Å gjøre andre glade, gjør meg glad. Jeg skal lage fersk mat hver dag, noe søtt, noe salt, alt skal smake godt!                                         

Vi sees på Bekkelagsbadet!  

Sommerhilsen fra Amanda


Yoga med Elin

Velkommen tilbake til yoga med Yoga Elin Studio på Fjordtunet i august!

Jeg har nå gleden av å tilby klasser på Villa Lilleborg og starter med utendørsklasser i hagen nå i august. (Vi har et ledig rom i vognremiss bygget ved villaen til disposisjon ved evt dårlig vær : )

I disse klassene vil jeg ta deg gjennom en energigivende og velbalansert kveldspraksis, med ekstra fokus på pusteøvelser og meditasjon for indre klarhet og ro, og oppmerksomhet på sammenhengen mellom oss selv og naturen rundt oss. Alle med og uten yoga-erfaring er velkomne. Ta med egen matte etter behov.

Drop-in med påmelding via facebook: https://www.facebook.com/FjordtunetYoga/

Pris: 210,- per gang (Vipps til Yoga Elin Studio i forkant av klassen)

Hjertelig velkommen til yoga - ta gjerne kontakt på melding om du trenger mere informasjon.

- Elin 🙏✨🌼

Spearos Oslofjord

Fridykkerklubben Spearos har klubblokaler på Bekkelagstunet og bruker Ormsund aktivt til snorkling og fridykking. Klubben har som mål å stimulere til aktivitet, spre glede, fremme kunnskap om havet og bidra til et sunt og godt felleskap for alle som er interessert i det flytende element. De har flere sertifiserte og kunnskapsrike instruktører med forskjellige bakgrunner, som kan holde kurs innen alt fra fridykking, marinbiologi, badevaktkurs og undervannsfoto. Disse vil påse at sikkerheten, hyggen og utbyttet av aktivitetene bevares.

Klubben sikter seg nå i stor grad inn mot arbeid med barn og unge. Høsten 2018 startet de opp gruppen Spearos Oslofjord unge fridykkere. Der jobber de med å bygge opp en aktiv gruppe med unge fridykkere fra 7-15år, hvor mestring, hygge og trygghet i og med vann er viktig

Klikk her for mer info 

Dugnad og åpent hus i hagen

Hagen er for alle! Stikk gjerne innom og stell og smak, eller kom og bli med på felles arbeid.

Hver onsdag fra 09.00 til 13.00 har vi åpent hus for alle som har lyst til å ha rolle i utviklingen av Fjordtunet. Vi sitter i hagen hvis været tillater det. Kom gjerne innom. Alle er hjertelig velkommen!Åpning av Bekkelagsbadet og Fjordtunet