Bilder fra aktivitetene våre

En ivrig gjeng høstet hagens skatter. De ryddet, luktet, smakte, spiste og leverte egenproduserte grønnsaker til Amanda i Fjordvogna som laget jordskokksuppe og pesto av gulrotgresset.

Knuste eggeskall og kaffegrut ble blandet i jorda og meitemark flyttet inn for vinteren for å gjøre det enda bedre for vårens frø og planter. Til slutt fikk alle kassene en fargerik løvdyne over seg.

Se bilder fra innhøsting her:

Fjordtunet har hatt sitt første gjenbruksmarked for og med engasjerte barn. Amanda fra Fjordvogna disket opp med linsesuppe og sveler. Det ble en koselig ettermiddag med bytte, salg og samvær i høstmørket.

Se bilder fra gjenbruksmarkedet her:

Mmm, det var jo godt jo! Nesten alle barna likte brenneslesuppen. Selvplukket fra Hakkebakkeskogen og tilberedt på badebrygga ved Fjordvogna. 

Se bilder fra et av våre utendørs matkurs:

Barnehage, skole, foreldre og besteforeldre var på epleslang i nabolaget og lærte om hvordan man kan lage noe sunt og veldig godt av det vi finner i naturen.

En smakebit fra årets eplekurs:

ByBi kom til Bekkelagstunet for å fortelle om bienes fascinerende liv. Vi lærte hvor viktig disse små flittige vennene våre er, og hvordan vi kan gjøre det fint for småkryp ved å gi dem mat og et sted å bo. Etterpå bygget vi verdens minste hotell for bier og biller og hygget oss i hagen.

Se bilder fra småkrypskolen:


Se bilder fra åpningen av Bekkelagsbadet og Fjordtunet: